Haftanın Yeni Filmleri 04.10.2019  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 02.10.2019 - Belçika)

» Sinemalar ve Seanslar
 4DX,  

Todd Phillips
Film İle İlgili Makaleler
Başak Tuncel - 'Joker': Bana mı öyle geliyor yoksa dünya daha çılgın bir hal mi alıyor?
 

 

Joker
Joker

Joaquin Phoenix'in başrolünde olduğu Joker, başarısız bir komedyen olan Arthur Fleck'in, zihninin psikolojik olarak yavaş yavaş tekinsiz sulara yelken açmasıyla bildiğimiz anlamıyla Joker karakterine dönüşümünü konu ediniyor. Joker, başarısız bir komedyen olan Arthur Fleck'in hayatına odaklanıyor. Toplum tarafından dışlanan bir adam olan Arthur, gündüzleri palyaço olarak çalışır. Komedyen olmayı arzulayan ancak bu konuda pek de başarılı olmayan Arthur, yavaş yavaş psikolojik olarak tekinsiz sulara açılır. Kendisini Gotham Şehri’nde suç ve kaosun içinde bulan Arthur, artık kendi kimliğinden uzaklaşıp Joker karakterine bürünür.

An original standalone origin story of the iconic villain not seen before on the big screen, it's a gritty character study of Arthur Fleck, a man disregarded by society, and a broader cautionary tale.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2019
Tarz * : Crime Drama Thriller
Süre : 122 dakika
Ülke : Amerika Birleşik Devletleri Kanada
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Todd Phillips
Senaryo : Todd Phillips, Scott Silver.
Müzik : Hildur Guðnadóttir
Görüntü Yönetimi : Lawrence Sher
Kurgu : Jeff Groth
Sanat Yönetimi : Laura Ballinger
Oyuncular : Joaquin Phoenix, Zazie Beetz, Robert De Niro, Jolie Chan, Marc Maron, Frances Conroy, Brett Cullen, Douglas Hodge, Mary Kate Malat, Shea Whigham, Bryan Callen, Dante Pereira-Olson, Brian Tyree Henry, Isabella Ferreira, Glenn Fleshler, Bill Camp, Josh Pais, Julia Weldon, Mick Szal.
Yapımcı Firma : Creative Wealth Media Finance, DC Comics, DC Entertainment, Joint Effort, Village Roadshow Pictures, Warner Bros., BRON Studios.
İthalatçı Firma : WB Turkey
Dağıtımcı Firma : WB Turkey
Sınıflandırma : 18+
Editör : (8/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır