Haftanın Yeni Filmleri 27.12.2019  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 11.12.2019 - Fransa)

» Sinemalar ve Seanslar
 

Sophia Takal
 

 

Kara Noel
Black Christmas

Tatil zamanı geldiğinde, kampüs katilinin birbirlerine kardeşlik bağı ile bağlı bir grup sıkı arkadaşla karşı karşıya geldiği kült korku klasiğinin de tam zamanı! Hawthorne Koleji tatil için sakinleştiğinde, Riley Stone ve onun “Mu Kappa Epsilon” kız kardeşleri; atlet Marty (Lily Donoghue, The CW’s Jane the Virgin), asi Kris (Aleyse Shannon, The CW’s Charmed) ve midesine düşkün Jesse (Brittany O Grady, Fox’s Star) üniversitenin güz döneminin sonlanmasına özel bir parti için salonları donatmaya hazırlanırken, siyah maskeli bir sapık da bu kardeşlik kulübündeki kızları tek tek öldürmeye başlar. Kurbanların sayısı arttıkça, Riley ve ekibi, herhangi bir erkeğe güvenip güvenemeyeceklerini sorgulamaya başlar. Buna Marty’nin erkek arkadaşı Nate (Simon Mead, Same But Different: A True New Zealand Love Story), Riley’nin yeni aşkı Landon (Caleb Eberhardt, Amazon’s Mozart in the Jungle) ve hatta saygın Profesör Gelson (Cary Elwes) da dahildir. Katil her kim ise bu kadınların hiç kimse tarafından “kurban” edilemeyeceğini de keşfetmek üzeredir…

A group of female students are stalked by a stranger during their Christmas break. That is until the young sorority pledges discover that the killer is part of an underground college conspiracy.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2019
Tarz * : Thriller Horror Mystery
Süre : 92 dakika
Ülke : Amerika Birleşik Devletleri Yeni Zelanda
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Sophia Takal
Senaryo : Sophia Takal, April Wolfe.
Müzik : Brooke Blair, Will Blair.
Görüntü Yönetimi : Mark Schwartzbard
Kurgu : Ben Baudhuin, Jeff Betancourt.
Sanat Yönetimi : Jo Schwarz
Oyuncular : Imogen Poots, Aleyse Shannon, Lily Donoghue, Brittany O Grady, Caleb Eberhardt, Cary Elwes, Simon Mead, Madeleine Adams, Nathalie Morris, Ben Black, Zoë Robins, Ryan McIntyre, Mark Neilson, Lucy Currey, Jonny McBride.
Yapımcı Firma : Universal Pictures, Blumhouse Productions, Divide/Conquer.
İthalatçı Firma : UIP Turkey
Dağıtımcı Firma : UIP Turkey
Sınıflandırma : 16+
Editör : (4/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır