Haftanın Yeni Filmleri 17.01.2020  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 17.01.2020 - Türkiye)

» Sinemalar ve Seanslar
 

Cem Yılmaz
 

 

Karakomik Filmler 2
Karakomik Filmler 2: Emanet, Deli

Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı, yapımcılığını NuLook ve CMYLMZ Fikirsanat’ın üstlendiği Karakomik Filmler, 4 filmden oluşan bir seri. Birbirinden bağımsız senaryolara sahip olan filmlerin ilki ‘Kaçamak’ ve ‘2 Arada’. Tek bir seansta ve tek biletle gösterime girecek iki film, iki farklı ve özgün senaryoya sahip olacak. Vizyon tarihi ertelenen ve merakla beklenen filmler 18 Ekim 2019’da seyirciyle buluşacak. Karakomik Filmler serisinin ilki olma özelliği taşıyan Kaçamak, 4 arkadaşın çıktıkları tatil sırasında başlarına gelen olayları eğlenceli bir dille konu alıyor. Can Yılmaz, Zafer Algöz, Necip Memili ve Özkan Uğur’un tatile çıkan 4 arkadaşı canlandırdığı filmde, Cem Yılmaz da gittikleri otelin sahibi Alpay karakterine hayat veriyor. Nilperi Şahinkaya ise bilim kadını olarak rol alırken Alişan Uğur da dahi bir bilim adamını canlandırıyor. ‘2 Arada’ filminde seyirci Ayzek’in macerasına ortak olacak. Tüm hikayenin arabalı bir vapurda geçtiği filmde; Cem Yılmaz Ayzek karakterini canlandırıyor. ‘2 Arada’ filminde Cem Yılmaz’ın yanı sıra Zafer Algöz, Ozan Güven, Cemre Ebuzziya, Uraz Kaygılaroğlu, Bala Atabek, Umut Kurt ve Cem Davran rol alıyor. Filmlerin görüntü yönetmenliğini Ahmet Sesigürgil üstleniyor. Filmde arabalı vapurda çaycı olarak görev yapan Ayzek’in seyirciyi farklı hayatlara ve farklı mekanlara taşıyacağı maceraları anlatılıyor.

In the second part of Karakomik Filmler's sequel, Emanet is about an amateur dancer who dreams of fame. He tries to realise it by demonstrating his skills on TV, in a talent show.

In the first part of Karakomik Filmler's sequel, Deli (Crazy) is about a taxi driver who's biggest wish is to sit across his loved one one day to get lost in her eyes. Trouble finds him while he's out working the night shift.  

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2019
Tarz * : Comedy
Süre : 114 dakika
Ülke : Türkiye
Yerli/Yabancı : Yerli
Yönetim : Cem Yılmaz
Senaryo : Cem Yilmaz
Müzik : Jingle House
Görüntü Yönetimi : Ahmet Sesigürgil
Kurgu : İlker Özcan
Sanat Yönetimi : Hüseyin Kurt
Oyuncular : Cem Yılmaz, Özge Özpirinçci, Çağlar Çorumlu, Necip Memili, Tülin Özer, Celil Nalcakan, Saba Tümer, Gülden Avşaroğlu.
Yapımcı Firma : CMYLMZ Fikirsanat, Nulook Production.
Dağıtımcı Firma : UIP Turkey
Sınıflandırma : 10+
Editör : (6/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır