Haftanın Yeni Filmleri 14.08.2020  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 27.09.2019 - İngiltere)

» Sinemalar ve Seanslar
 

Dean Alioto
 

 

Geçit
Portal

Korku türündeki Portal filminde hırslı bir hayalet avcısı olan Steven, çok riskli bir ritüel gerçekleştirir ve bu ritüelin sonunda "öteki taraf"a geçen bir kapı açılır. Steven ve ekibi, kendilerini bir anda eski bir şeytani güce karşı hayatta kalma mücadelesi verirken bulacaklardır. Korku türündeki Portal filminde hırslı bir hayalet avcısı olan Steven, çok riskli bir ritüel gerçekleştirir ve bu ritüelin sonunda "öteki taraf"a geçen bir kapı açılır. Steven ve ekibi, kendilerini bir anda eski bir şeytani güce karşı hayatta kalma mücadelesi verirken bulacaklardır. 

When an ambitious ghost hunter performs a risky ritual, opening a portal to "the other side," he and his team quickly find themselves way in over their heads in a fight for survival against an ancient demonic force.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2019
Tarz * : Horror Thriller
Süre : 75 dakika
Ülke : Amerika Birleşik Devletleri
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Dean Alioto
Senaryo : Peter Dukes, Dean Alioto.
Müzik : Corey Allen Jackson
Görüntü Yönetimi : Ignacio Walker
Kurgu : Dean Alioto
Sanat Yönetimi : Nikki Rarick
Oyuncular : Ryan Merriman, Jamie Tisdale, Myk Watford, Heather Langenkamp, Reinaldo Zavarce, Najarra Townsend, Lindsay Seim, Lauren White, Courtney Nightingale.
Yapımcı Firma : HorrorHound Films, Indiesyndicate Productions, Lotus Visual Arts, Portal Film.
İthalatçı Firma : CNS Production
Dağıtımcı Firma : CJ Entertainment Turkey
Sınıflandırma : 13+
Editör : (2/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır