Haftanın Yeni Filmleri 30.10.2020  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 30.10.2020 - Türkiye)

» Sinemalar ve Seanslar
 

Başaran Şimşek
 

 

Hashtag
Hashtag

Damla, Balaban, Öner, Gülben, Yaman ve Eylem 20’li yaşlarının ikinci yarısına gelmiş, kariyerlerine internet videoları çekerek başlamış ve zamanında çok iyi paralar kazanmış influencer’lardır. Giderek kendilerini yenileyemedikleri ve arkalarından gelen yeni nesille rekabet edemez hale düştükleri için sıradanlığa düşmüş, kazançları azalmaya başlamış bir halde çıkış yolu aramaktadırlar. Geçmişte yaşadıkları bir olay nedeniyle uzun süredir bir araya gelmeyen grup, bir yapım şirketinden aldıkları ilginç bir film görüşmesi çağrısı üzerine bir araya gelirler.Damla ve diğerleri yapım şirketinin ofisinde, kendilerini karşılayan asistan kızdan filmle ilgili bilgileri alırlar. Hiç görmedikleri bir yönetmen ve senaryo olmamasına karşın film teklifini kabul eden grup, çekim mekanı olan görkemli dağ evine giderler.

Six influencers, who have begun to lose their popularity, now have a chance to play in a movie. 1 mysterious director that no one has ever seen. 1 secret that they all share from the past. And one of them is a Killer - Or?

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2020
Tarz * : Horror
Süre : 85 dakika
Ülke : Türkiye
Yerli/Yabancı : Yerli
Yönetim : Başaran Şimşek
Senaryo : Özden Uçar, Onur Böber.
Müzik : Özgür Zoral
Görüntü Yönetimi : Şükrü Özçelik
Kurgu : Dilber Koyuncu
Sanat Yönetimi : Enver Ekşi
Oyuncular : Özüm Çakır, Ela Yörüklü, Gülderen Güler, Burak Çoban, Ergülcan Akıncıoğlu, İrem Diri, Eren Emingil, Elif İlkim Katmerci.
Yapımcı Firma : AD Yapım (Ayşen Tan Yıldırım)
Dağıtımcı Firma : CGVMars
Sınıflandırma : 16+
Editör : (3/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır