Haftanın Yeni Filmleri 06.11.2020  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 13.05.2020 - Güney Kore)

» Sinemalar ve Seanslar
 

Neasa Hardiman
 

 

Derin Korku
Sea Fever

Sea Fever, açıldıkları balıkçı tekneleriyle denizde mahsur kalan tayfanın, su kaynaklarında ortaya çıkan bir tür parazite karşı verdikleri hayat mücadelesini konu ediniyor.

The crew of a West of Ireland trawler, marooned at sea, struggle for their lives against a growing parasite in their water supply.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2019
Tarz * : Thriller Drama Horror Mystery Sci-Fi
Süre : 95 dakika
Ülke : İrlanda Amerika Birleşik Devletleri İngiltere İsveç Belçika
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Neasa Hardiman
Senaryo : Neasa Hardiman
Müzik : Christoffer Franzén
Görüntü Yönetimi : Ruairí OBrien
Kurgu : Barry Moen, Julian Ulrichs.
Sanat Yönetimi : Shane McEnroe
Oyuncular : Hermione Corfield, Dag Malmberg, Jack Hickey, Olwen Fouéré, Dougray Scott, Connie Nielsen, Ardalan Esmaili, Elie Bouakaze.
Yapımcı Firma : Bright Moving Pictures, Fantastic Films, Frakas Productions, Makar Productions.
İthalatçı Firma : Fabula
Dağıtımcı Firma : Bir Film
Sınıflandırma : 16+
Editör : (3/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır