Haftanın Yeni Filmleri 17.12.2021  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 17.12.2021 - Türkiye)

» Sinemalar ve Seanslar
 

Ferit Karol
 

 

Kumbara
Kumbara
Penny Bank

Orhan 38 yaşında bir aile babasıdır. Bir yandan komadaki annesiyle ilgilenirken, bir yandan da üzerine kalan bir borcu kapatmaya çalışır. Bu süreçte ailesiyle de arası açılan ve baba rolünü kaybeden Orhan, giderek başka bir adam haline gelir. Öyle ki, bir gece hastanedeyken annesinin bağlı olduğu makinelerden biri arıza verdiğinde duruma müdahale edip etmemek konusunda ikileme düşer ve annesi ölür. Bir süredir annesinin ölümünün herkes için daha iyi olabileceğini düşünen Orhan mıdır buna sebep olan?

Orhan is a 38-year-old family man. On the one hand he takes care of his mother who went in a coma, on the other hand he tries to pay off a remaining debt from his friend. In this process, he fells out with his family and loses his father role gradually and becomes a different man. A night while Orhan is waiting for his mother at hospital, life support unit connected to his mother, fails. Orhan has a dilemma about whether to intervene the incident, and leads to the death of his mother. Did Orhan cause all the things who thought his mother's death would be better for everyone? 

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2020
Tarz * : Drama
Süre : 94 dakika
Ülke : Türkiye
Yerli/Yabancı : Yerli
Yönetim : Ferit Karol
Senaryo : Ferit Karol, Serkan Fakılı.
Müzik : Erdem Helvacıoğlu
Görüntü Yönetimi : Barış Aygen
Kurgu : Ayris Alptekin
Sanat Yönetimi : Ceyda Yüceer
Oyuncular : Murat Kılıç, Gülçin Kültür Şahin, Mert Ateş, Onur Gökçek, Baran Can Eraslan, Bilen Bilmen, Hasan Aslangiray, Didem Ellialtı, Emre Erdoğdu, Nazlı Bulum, Fikret Karo, Dilara Akın, Abdurrahman Yunusoğlu, Bengü Bektaş.
Yapımcı Firma : Nefes Film, Karol Film (Gönül Arslan, Nefes Polat)
Dağıtımcı Firma : BS Dağıtım
Sınıflandırma : 10+
Editör : (7/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır