Haftanın Yeni Filmleri 17.12.2021  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 16.12.2021 - Hollanda)

» Sinemalar ve Seanslar
 

Maggie Gyllenhaal
 

 

Karanlık Kız
The Lost Daughter

The Lost Daughter, tek başına bir tatilde olan Leda'nın, genç bir anneyle tanışması sonrası kendi annelik geçmişine doğru yaptığı zorlu içsel yolculuğu anlatıyor.

A woman's beach vacation takes a dark turn when she begins to confront the troubles of her past.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2021
Tarz * : Drama
Süre : 121 dakika
Ülke : Amerika Birleşik Devletleri Yunanistan
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Maggie Gyllenhaal
Senaryo : Maggie Gyllenhaal
Müzik : Dickon Hinchliffe
Görüntü Yönetimi : Hélène Louvart
Kurgu : Affonso Gonçalves
Sanat Yönetimi : Monica Sallustio
Oyuncular : Olivia Colman, Dakota Johnson, Peter Sarsgaard, Jessie Buckley, Ed Harris, Dagmara Dominczyk, Paul Mescal, Jack Farthing, Robyn Elwell, Ellie Mae Blake, Oliver Jackson-Cohen, Panos Koronis, Alexandros Mylonas, Alba Rohrwacher, Nikos Poursanidis, Athena Martin Anderson, Konstantinos Samaa, Emmanouela Zacharopoulou, Alma Stansil, Daniela Babek, Ellie James, Isabelle Della-Porta.
Yapımcı Firma : Endeavor Content, Faliro House Productions, Pie Films, Samuel Marshall Productions.
İthalatçı Firma : Bir Film
Dağıtımcı Firma : Bir Film
Sınıflandırma : 13+
Editör : (7/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır