Haftanın Yeni Filmleri 17.12.2021  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 21.05.2021 - Amerika Birleşik Devletleri)

» Sinemalar ve Seanslar
 

Michael Uppendahl
 

 

Yarım Kalan Hayat
Quad
Adam

Adam Niskar’ın hayatı başarılarla doludur. İşinde hızla yükselmiş, genç yaşında iyi bir birikim yapmıştır. Güzel bir evi, iyi giden bir ilişkisi vardır. Üstelik işyerinde de terfi alır. Ancak Adam’ın dünyası bir kaza sonucu tepe taklak olacaktır. Denize atlarken yanlış bir hareket yapan Adam felçli kalır. Kız arkadaşı bu duruma uzun süre dayanamaz. Annesi ve babası olayı kabullenmekte güçlük çeker. Ama Adam mücadele etmeye kararlıdır.

A hard-living salesman becomes a quadriplegic after an accident.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2020
Tarz * : Drama Biography
Süre : 100 dakika
Ülke : Amerika Birleşik Devletleri
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Michael Uppendahl
Senaryo : Michael Burke, Brett Johnson, Robin Veith, Mike Young.
Müzik : Brian H. Kim
Görüntü Yönetimi : Tobias Datum
Kurgu : Joseph Talbot
Sanat Yönetimi : Scott G. Anderson
Oyuncular : Aaron Paul, Lena Olin, Tom Berenger, Celia Weston, Michael Weston, Shannon Lucio, Paul Walter Hauser, Wayne David Parker, Michael Ellison, Tom Sizemore, Jeff Daniels, Jason Waugh, Jan Radcliff, Adam Niskar, Stephanie Estes, Chantel Giacalone, Sumeet Dang, Inga R. Wilson, Virgina B. Barova, Leslie McCurdy, Julia Glander, Liz Lattimer.
Yapımcı Firma : Gilbert Films
İthalatçı Firma : Ela Film
Dağıtımcı Firma : CJ ENM
Sınıflandırma : 13+
Editör : (5/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır