Haftanın Yeni Filmleri 30.09.2022  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 29.09.2022 - Yunanistan)

» Sinemalar ve Seanslar
 

Wallace Wolodarsky, Maya Forbes.
 

 

Yalnız Bir Evin Kahkahası
The Good House

Yalnız Bir Evin Kahkahası, şarap içmeyi ve kendi küçük sırlarını çok seven, cadılık suçlamasıyla idam edilen Salem mağdurlarının soyundan gelen New England’lı sarkastik emlakçı Hildy Good'un (Sigourney Weaver) hayatını takip ediyor. Hildy’nin duygusal iniş çıkışlardan uzak dengeli devam eden yaşamı, lisedeki aşkı Frank Getchell (Kevin Kline) ile yeniden aşk yaşamaya başlamasıyla değişmeye başlar, dahası her şey birinin pervasız davranışları yüzünden içinden çıkılmaz bir hal alacaktır. Uzun süredir saklı kalan duygularını hatırlayan ve ailesi hakkında sırları ortaya dökülen Hildy, onlarca yıldır yüzleşmekten kaçtığı tek insanla yani kendisiyle hesaplaşmak zorunda kalır.
Life for New England realtor Hildy Good begins to unravel when she hooks up with an old flame of hers from New York. Based on Ann Leary's 'The Good House.'

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2021
Tarz * : Comedy Drama
Süre : 114 dakika
Ülke : Amerika Birleşik Devletleri
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Maya Forbes, Wallace Wolodarsky.
Senaryo : Thomas Bezucha, Maya Forbes, Wallace Wolodarsky.
Müzik : Theodore Shapiro
Görüntü Yönetimi : Andrei Bowden Schwartz
Kurgu : Catherine Haight
Sanat Yönetimi : Jennifer Stewart
Oyuncular : Sigourney Weaver, Kevin Kline, Morena Baccarin, Rob Delaney, David Rasche, Rebecca Henderson, Molly Brown, Kathryn Erbe, Kelly AuCoin, Georgia Lyman, Oliver Boyle, Adrian Choong, Holly Chou, Beverly D'Angelo, Damien Di Paola, Anthony Estrella, Chris Everett, Paul Guilfoyle, Laurie Hanley, Sebastien Labelle.
Yapımcı Firma : Amblin Partners, Tribeca Productions, FilmNation Entertainment, Dreamworks Pictures, Faliro House Productions, Participant Reliance Entertainment.
İthalatçı Firma : TME Films
Dağıtımcı Firma : TME Films
Sınıflandırma : 13+
Editör : (6/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır