Haftanın Yeni Filmleri 28.10.2022  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 14.10.2022 - Birleşik Krallık)

» Sinemalar ve Seanslar
 

Frances O Connor
 

 

Emily
Emily

Sex Education’ın yıldızı Emma Mackey, dünyanın en ünlü klasiklerinden Uğultulu Tepeler’in yazarı Emily Brontë’ye hayat veriyor. Dünya Emily Brontë’ye sesini çıkarmaması ve itaatkar olması gerektiğini söylemektedir. Fikrini söylememesi, düşüncelerini, duygularını ve hayallerini paylaşmaması beklenmektedir. Oysa Emily çılgıncasına yaşamak ister, duygularla dolup taşar. Duyulmak için can atan bir sesi ve hikayelerle dolu bir zihni vardır. Sessiz kalmak ve başkalarının isteklerini yerine getirmekle ilgilenmeyen Emily, bize tüm bunların nedenini göstermek üzere.
Emily imagines the transformative, exhilarating, and uplifting journey to womanhood of a rebel and a misfit, one of the world's most famous, enigmatic, and provocative writers who died too soon at the age of 30.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2022
Tarz * : Biography Drama Romance
Süre : 130 dakika
Ülke : Amerika Birleşik Devletleri Birleşik Krallık
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Frances O'Connor
Senaryo : Frances O'Connor
Müzik : Abel Korzeniowski
Görüntü Yönetimi : Nanu Segal
Kurgu : Sam Sneade
Sanat Yönetimi : Jono Moles
Oyuncular : Emma Mackey, Oliver Jackson-Cohen, Adrian Dunbar, Fionn Whitehead, Alexandra Dowling, Gemma Jones, Sacha Parkinson, Amelia Gething, Harry Anton, Gerald Lepkowski, Elijah Wolf, Philip Desmeules, Amy Hilbert, Robert Pickavance, Nikki Hellens, Darren Langford, William Bale.
Yapımcı Firma : Tempo Productions Limited, Popara Films.
İthalatçı Firma : Bir Film
Dağıtımcı Firma : Bir Film
Sınıflandırma : 16+
Editör : (7/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır